L4IO problem

Leon ljbrits at fastmail.fm
Mon Sep 13 09:20:59 CEST 2004


Hi all,

With both Friday's (2004-09-10) and today's (2004-09-13) CVS update I get  
the error:

=== Building servers, examples of "l4io" ===
make[1]: Entering directory `/root/Fiasco_L4Env/l4/pkg/l4io'
make[2]: Entering directory `/root/Fiasco_L4Env/l4/pkg/l4io/server'
make[3]: Entering directory `/root/Fiasco_L4Env/l4/pkg/l4io/server/lib-pci'
make[4]: Entering directory  
`/root/Fiasco_L4Env/l4/pkg/l4io/server/lib-pci/src'
PWD=/root/Fiasco_L4Env/l4/pkg/l4io/server/lib-pci/src/OBJ-x86_586-l4v2  
make -C OBJ-x86_586-l4v2 -f Makefile
make[5]: Entering directory  
`/root/Fiasco_L4Env/l4/pkg/l4io/server/lib-pci/src/OBJ-x86_586-l4v2'
   ... Compiling arch-i386/pci-irq.o
/root/Fiasco_L4Env/l4/pkg/l4io/server/lib-pci/src/arch-i386/pci-irq.c: In  
function `intel_router_probe':
/root/Fiasco_L4Env/l4/pkg/l4io/server/lib-pci/src/arch-i386/pci-irq.c:578:  
error: `PCI_DEVICE_ID_INTEL_82443GX_0' undeclared (first use in this  
function)
/root/Fiasco_L4Env/l4/pkg/l4io/server/lib-pci/src/arch-i386/pci-irq.c:578:  
error: (Each undeclared identifier is reported only once
/root/Fiasco_L4Env/l4/pkg/l4io/server/lib-pci/src/arch-i386/pci-irq.c:578:  
error: for each function it appears in.)
/root/Fiasco_L4Env/l4/pkg/l4io/server/lib-pci/src/arch-i386/pci-irq.c:579:  
error: `PCI_DEVICE_ID_INTEL_82443GX_2' undeclared (first use in this  
function)
/root/Fiasco_L4Env/l4/pkg/l4io/server/lib-pci/src/arch-i386/pci-irq.c:598:  
error: `PCI_DEVICE_ID_INTEL_ICH6_0' undeclared (first use in this function)
make[5]: *** [arch-i386/pci-irq.o] Error 1
make[5]: Leaving directory  
`/root/Fiasco_L4Env/l4/pkg/l4io/server/lib-pci/src/OBJ-x86_586-l4v2'
make[4]: *** [OBJ-x86_586-l4v2] Error 2
make[4]: Leaving directory  
`/root/Fiasco_L4Env/l4/pkg/l4io/server/lib-pci/src'
make[3]: *** [src] Error 2
make[3]: Leaving directory `/root/Fiasco_L4Env/l4/pkg/l4io/server/lib-pci'
make[2]: *** [lib-pci] Error 2
make[2]: Leaving directory `/root/Fiasco_L4Env/l4/pkg/l4io/server'
make[1]: *** [server] Error 2
make[1]: Leaving directory `/root/Fiasco_L4Env/l4/pkg/l4io'
make: *** [l4io.bin] Error 2


Q1: Any suggestions on the above problem?
Q2: Am I the only one on this mailing list that gets these compile errors?
Q3: Which distro do you Dresden guys use. I will switch if it means less  
problems.
Q4: At what time GMT does the public cvs get updated?

Thanks
Leon




More information about the l4-hackers mailing list