Second Problem Building L4ENV for L4Linux 2.6.10

Dennis Newbold dennisne at
Wed Mar 9 08:58:56 CET 2005

On Tue, 8 Mar 2005 23:43:33 +0100, Adam Lackorzynski
<adam at> wrote:

> So, is there the following link in your tree?
> /root/l4/include/x86/l4v2/l4/sys/types.h ?
> And does it point to
> /root/l4/pkg/l4sys/include/ARCH-x86/L4API-l4v2/types.h ?
> If not, try going to l4/pkg/l4sys and do a make there. Does the link
> appear then?
Hi Adam,

     The symbolic link you specified did not exist (actually, the l4v2
subdirectory and
everything beneath did not exist).  I then went to the directory you
specified and did a make there.  The link was then found, and did
indeed and referred to the directory you specified.
I then went into /root/l4 and did a make again then second time.  It
appears to have completed successfully, but its pretty late, and I'm
concerned that in my mental state I may do something like "del /s /q

So I'll try to play with it some more tommorow.

P.S.  Then reason I ran as root is because I originally figured the
build process would
         complete smootthly (silly me!), and I woudl then have to su
to root before doing a
         "make install"
         so -- why bother with the intermediate stop.

> Adam
> --
> Adam                 adam at
>   Lackorzynski

|                                                                    |
|  The way to be happy is to be good.      |
|                                                                    |

More information about the l4-hackers mailing list